قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر
سرخط خبرها

سالانه در کال کشف بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود 

  • کد خبر: ۱۶۶۶۶۷
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
سالانه در کال کشف بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود 
رئیس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در کال کشف سالانه بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود، اما مسئولان این آب را تصفیه نمی‌کنند تا بتوان برای کشاورزی استفاده کرد. در ازای این آب شرب در حوزه کشاورزی استفاده می‌شود.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین صاحبی امروز، ۸ خرداد ماه، در هشتادمین جلسه علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد در نطق پیش از دستور اظهار کرد: ۱۰ سالی از شروع فعالیت کمیسیون حاشیه شهر می‌گذرد. ما در سال ۹۲ کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر را به تصویب رساندیم که حاصل آن خدمات ارزنده‌ای به شهر مشهد بود.

وی با بیان اینکه با راه‌اندازی این کمیسیون اتفاقات خوبی در این ۱۰ سال رقم خورده است، عنوان کرد: قبل از راه‌اندازی این کمیسیون سرانه‌های حاشیه شهر بسیار پایین بود. سرانه فضای سبز در سال ۹۲، ۲ متر بود که اکنون به ۵.۵ متر رسیده و با اعتبارات امسال به ۶ متر خواهد رسید. امسال ۵۱ درصد بودجه‌های عمرانی را به سمت حاشیه شهر بردیم. ساختاری پایه‌ریزی شده که ادامه پیدا خواهد کرد. خدمات بسیار زیادی مانند ساماندهی کال کشف، دروی و امیرآباد انجام شد.

صاحبی افزود: مشکلات محیط زیستی زیادی از جمله مشکلات مربوط به کشف رود وجود داشت که مدیریت شهری در این عرصه اقدامات خوبی انجام داد، اما دولت‌ها پای کار نیامدند. بیش از ۱۲۰ پارک ساخته شد، سالن‌های ورزشی زیادی که وظیفه دستگاه‌های دیگر بود، ایجاد شد، نهضت آسفالت، اقدامات در حوزه‌های ترافیکی و ساخت پل‌ها نیز از دیگر اقدامات بود. اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد و امیدواریم این فرایند ادامه داشته باشد. هر تفکری پای کار بیاید این روند را دنبال خواهد کرد.

رئیس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه دستگاه‌های اداری به وظایف خود در حاشیه شهر عمل نمی‌کنند، تصریح کرد: مشکلات عدیده‌ای در حوزه‌های اداری داریم، پیگیری‌های متعددی انجام دادیم که دستگاه‌های اداری وظایف خود را در حوزه حاشیه شهر انجام دهند.

وی بیان کرد: ما در آموزش و پرورش مشکلات عدیده‌ای داریم. سرانه آموزشی در کشور ۵.۵ متر بوده، اما در حاشیه شهر کمتر از ۱.۲ متر است. سرانه بهداشتی نیز بسیار پایین است. در حوزه‌های محیط زیستی مشکل داریم. در زمینه آب و فاصلاب نیز مشهد با مشکل کم‌آبی مواجه هستیم، اما در این حوزه کار اساسی اتجام نمی‌شود. در کال کشف سالانه بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود، اما مسئولان این آب را تصفیه نمی‌کنند تا بتوان برای کشاورزی استفاده کرد. در ازای این آب شرب در حوزه کشاورزی استفاده می‌شود.

 صاحبی خاطرنشان کرد: اخیرا مشکلی برای شهروندان مشهد ایجاد شده که در خصوص بیمه تامین اجتماعی در حوزه ساخت و ساز و مسکن است. این قانون مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرده است. اگر نمایندگان این مشکل را حل نکنند، ۹۰ درصد ساخت و ساز‌های حاشیه شهر که با پروانه انجام می‌شود در سال آینده انجام نخواهد شد، چون هزینه پروانه در حاشیه شهر ۳۰ میلیون تومان است، اما برای بیمه باید ۶۰ تا ۷۰ میلیون پرداخت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->